A Fradi cseh, az Újpest lengyel ellenféllel negyeddöntőzik a jégkorong Visegrád Kupában

2019. 09. 26. 17:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencvárosra a cseh másodosztályú Torax Poruba, az Újpestre a lengyel Jastrzebie vár a jégkorong Visegrád Kupa októberi negyeddöntőjében.

A sorozat honlapján csütörtökön tették közzé a párosítást, amely a csoportkör végeredménye alapján alakult ki. A két nyeretlen magyar csapat a másik csoport első helyezettjével mérkőzik az elődöntőért, az oda-visszavágós párharcokat a gólkülönbség dönti el. Amennyiben a második találkozó rendes játékideje után nem születik döntés, ötperces ráadás következik.

A Ferencváros a tervek szerint október 14-én, hétfőn saját közönsége előtt kezdi meg a Poruba elleni negyeddöntőt, majd október 29-én, kedden lép jégre Csehországban. Az Újpest október 8-án, kedden látogat Lengyelországba, hazai találkozójának időpontját pedig később jelölik ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.