Dzsudzsák mégsem marad a klubjában?

Egybehangzó arab sajtóhírek szerint az al-Ain nem hosszabbítja meg a válogatott szélső szerződését.

Magyar Nemzet
Forrás: csakfoci.hu2020. 05. 03. 14:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csakfoci.hu arab hírforrásokra hivatkozva számol be arról, hogy komoly fordulat következhet pályafutásában. Az eddig közzétett információkkal ellentétben a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya nem marad az egyesült arab emírségekbeli al Ain csapatánál, mert a klubja mégsem aktiválja a szerződésében szereplő kétéves szerződéshosszabbítást. A 33 éves, 108-szoros válogatott középpályás, Dzsudzsák kontraktusa június 30-án lejár, utána szabadon igazolható lesz.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy az al Ain vezetőedzője, Pedro Emanuel elégedett volt a magyar labdarúgó teljesítményével, ehhez képest meglepő a mostani fordulat. Dzsudzsák idén februárban igazolt az al-Ainhoz a szintén emírségekbeli al-Ittihad Kalbától, miután korábbi csapata váratlanul szerződést bontott vele. A magyar futballista azóta négy meccsen egy gólt lőtt, és egy gólpasszt jegyzett. Az Öböl Liga hivatalos statisztikája alapján Dzsudzsák 18 mérkőzésen 57-szer készített elő gólhelyzetet, és ezzel a mutatóval az első helyen áll a vonatkozó rangsorban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.