Zseniális kisfilmet dobtak össze női vízilabdázóink + videó!

A filmvilág leghíresebb színésznőinek korábbi videójából merítettek inspirációt pólósaink.

2020. 05. 14. 13:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még május elején került ki a YouTube-ra egy különleges videó, amelyen a filmvilág leghíresebb színésznői közül jó néhányan – többek között Cameron Diaz, Drew Barrymore, Halle Berry, Scarlett Johansson, Daryll Hannah, Lucy Lawless, Zoe Saldana és több neves kaszkadőr is – eljátsszák, hogy agyba-főbe verik egymást, ami persze csak a látszat. Mobillal mindenki felvette a saját jelenetét, amiben éppen kap egy pofont vagy egy rúgást, majd ad egyet a következő szereplőnek, végül az egészet összevágták.

Mindezt azért említjük, mert női vízilabda-válogatottunk tagjai ugyanebben a műfajban rukkoltak ki, és dobtak össze egy videót. A lányok persze nem csépelik egymást. A film megszületéséről Gurisatti Gréta így ír:

– A magyar női vízilabda-válogatott a karantén során is igen kreatív volt. Máté Zsuzska főzés közben megtalálta a rég nem használt vízilabda sapkát, amit úgy gondolt, eljuttat a társaihoz is. A videóban megannyi lányhoz eljutott a sapka, a csapatkapitány és az edzői stáb sem maradhatott ki ebből jó hangulatú összevágásból.

A lányok videója itt tekinthető meg:

Gurisatti Gréta nem mellesleg különleges közösségi média kezdeményezést indított a Facebook és az Instagram oldalán abból az apropóból, hogy május 15-e az állat- és növényszeretet napja. Az Eb-bronzérmes játékos erre szeretné felhívni a figyelmet. Arra buzdítja követőit, hogy #begr8, #véddazállatokat, #szeresdazállatokat, #állatésnövényszeretetnapja hastagekkel osszanak meg egy képet a közösségi média felületükön, amelyen a kiskedvencükkel láthatók.

A csinos vízilabdázónő mindennapi életében is fontos szerepet játszanak az állatok, ugyanis egy Toky névre hallgató nyuszi gazdája. „Toky különleges szerepet tölt be az életemben, ugyanis akkor kaptam őt, amikor 2016-ban kimaradtam a riói olimpiára utazó keretből. Ez nagy csalódás volt számomra, de megfogadtam, hogy ne adom fel az álmomat, és mindent megteszek azért, hogy egyszer szerepelhessek az ötkarikás játékokon. Ezért Tokyt a következő nagy célomról, a tokiói olimpiáról neveztem el. Azóta Toky a mindennapjaim része lett: együtt reggelizünk, játsszunk és néha még a jógában is besegít” – mesélte Gurisatti Gréta.

S íme, ő maga személyesen, Toky:

S ha már cikkünk elején szóba hoztuk, a színésznők produkciója itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=103&v=dCO0DXAc0tk&feature=emb_logo

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.