Nem tudott nyerni a Barcelona, döntetlent játszottak Vigóban

A címvédő FC Barcelona 2-2-es döntetlent játszott a kiesés ellen küzdő Celta Vigo otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának szombati játéknapján.

Forrás: MTI2020. 06. 27. 19:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A találkozón a vendégek Luis Suárez góljaival kétszer szereztek vezetést, a házigazdák előbb az 50., majd a 88. percben egyenlítettek.

Az újrakezdést követően a Barcelona ötödik mérkőzése után is megőrizte veretlenségét, viszont másodszor nem tudott nyerni, ráadásul először kapott gólt.

A katalán együttes ezzel a döntetlennel a tabella élére ugrott, és egypontos előnybe került a Real Madriddal szemben. Utóbbi viszont csak vasárnap játszik – a sereghajtó Espanyol otthonában lép pályára –, és a győzelemmel nemcsak visszaelőzné riválisát, hanem kétpontos előnybe kerülne.

La Liga, 32. forduló:

Celta Vigo–FC Barcelona 2-2 (0-1)

Korábban:

Athletic Bilbao–Real Mallorca 3-1 (2-0)

Pénteken játszották:

Sevilla–Real Valladolid 1-1 (0-1)

Később:

Osasuna–Leganés 19.30

Atlético Madrid–Alavés 22.00

Vasárnap játsszák:

Levante–Real Betis 14.00

Villarreal–Valencia 17.00

Granada–Eibar 19.30

Espanyol–Real Madrid 22.00

Hétfőn játsszák:

Getafe–Real Sociedad 22.00

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.