Németh Krisztián ebben az idényben már nem léphet pályára

A 37-szeres válogatott Németh Krisztián februárban másfél évre írt alá a DAC-hoz.

Forrás: MTI2020. 06. 09. 13:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németh Krisztián lábfejében eltört egy csont, így a DAC és a magyar válogatott támadója kihagyja a szezon hátralevő részét. A szlovákiai klub a honlapján azt írta, a 31 éves játékos a múlt heti edzések egyikén csonttörést szenvedett a jobb lábfejében. A diagnózist a mágneses rezonanciás vizsgálat is alátámasztotta.

„A törés olyan helyen keletkezett, amely jelentősen kellemetlenné teszi a futballcipő vagy más lábbeli viseletét. A gyógyulási folyamat több hetet vesz igénybe, ami azt jelenti, hogy a magyar támadó kihagyja a 2019/20-as szezon hátralevő részét” – áll a dunaszerdahelyi csapat weboldalán.

A 37-szeres válogatott Németh Krisztián, aki legutóbb az amerikai Sporting Kansas Cityt erősítette, februárban másfél évre írt alá a DAC-hoz.

Fotó: dac1904.sk

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.