időjárás 4°C Zalán 2023. március 30.
logo

A Chelsea-t még az ág is húzza, ha kapusokról van szó

Magyar Nemzet
Forrás: BBC.com
2020.10.09. 14:06

A válogatott szünet alatt megsérült a Premier League-ben szereplő Chelsea két hete leigazolt labdarúgója, Edouard Mendy.

A Kékek szeptemberben jelentették be a szenegáli hálóőr leigazolását, mert tőle várták az égető kapuskérdés megoldását, azt követően, hogy Frank Lampard vezetőedzőnek elfogyott a türelme a hibát hibára halmozó Kepa Arrizabalagával szemben.

Edouard Mendy megérkezte után a Chelsea-ben két találkozót játszott végig. Ezután csatlakozott a szenegáli labdarúgó-válogatotthoz, hogy részt vegyen a Marokkó elleni péntek esti barátságos mérkőzésen. De a marokkói utazásnak hamar vége szakadt, a játékos ugyanis combsérülést szenvedett, és már az összecsapás előtt visszatért Londonba – tájékoztat a BBC.

A sérülés súlyosságáról nem tájékoztatott az angol klub, Mendynek további vizsgálatokra van szüksége, de úgy tűnik, hogy Kepa megkaphatja az utolsó utáni lehetőségét.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.