Ismét betalált Kalmár, ismét győzött a Dunaszerdahely

A Dunaszerdahely – a magyar válogatott Kalmár Zsolt büntetőjének is köszönhetően – 4-2-re győzött az MFK Zemplín Michalovce otthonában a szlovák labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójának szombati játéknapján.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 10. 17. 19:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A házigazda kétszer is egyenlített a DAC vezetése után, azonban a csapatkapitány a 83. percben értékesített tizenegyesére már nem volt válasza, ráadásul a vendégek a ráadás perceiben negyedszer is eredményesek tudtak lenni.

Kalmár Zsolt kilenc idénybeli találatával vezeti a Fortuna Liga góllövőlistáját, együttese pedig – egy vereség mellett – kilencedik győzelmét aratta. A Dunaszerdahely tíz forduló után is a tabella élén áll, két ponttal előzi meg a második Slovan Bratislavát.

Fortuna Liga, 10. forduló:

Zemplín Michalovce–DAC 2-4 (0-1)

Gólszerzők: Trusa (50.), Soler (63.) ill. Divković (15.), Friede (55.), Kalmár (83. – 11-esből), Fábry (90+3.)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.