Messi úgy döntött, otthon marad Argentínában pihenni

Klubjának engedélyével meghosszabbította szabadságát Lionel Messi, a Barcelona hatszoros aranylabdás labdarúgója.

Forrás: MTI2020. 12. 27. 15:27
MESSI, Lionel
Barcelona, 2019. prilis 7. Lionel Messi, az FC Barcelona csatra, miutn megszerezte csapata msodik gljt az Atltico Madrid ellen a spanyol els osztly labdarg-bajnoksg 2019. prilis 6-i mrkzsn a barcelonai Camp Nou Stadionban. MTI/EPA/EFE/Alejandro Garca Fotó: Alejandro García Forrás: MTI/EPA/EFE
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 33 éves csatár és családja szerdán magánrepülővel hazautazott Argentínába, hogy szülővárosában, Rosarióban töltsék a karácsonyt. Az eredeti tervek szerint a futballsztár vasárnap visszatért volna a katalánokhoz, hogy hétfőn újra edzésbe álljon, de a Barca hozzájárult, hogy csak a keddi, Eibar elleni bajnoki után csatlakozzon a kerethez. Így a csapatkapitány következő meccse jövő vasárnap esedékes a sereghajtó Huesca otthonában.

A Barcelona kedden 3-0-ra győzött a Real Valladolid vendégeként, a harmadik gólt Messi szerezte, aki ezzel megdöntötte a legendás Pelé egyetlen klub színeiben elért gólok számára vonatkozó rekordját. Az argentin 644. találatát szerezte a Barcelona mezében.

Lionel Messi meghosszabbította a szabadságát
Fotó: MTI/AP/Joan Monfort

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.