Neymar súlyos sérülést szenvedett, a vétkest kiállították

A PSG odahaza 1-0-ra kikapott a Lyontól a francia labdarúgó-bajnokság rangadóján. Neymart az utolsó pillanatokban rúgták le.

Magyar Nemzet
2020. 12. 13. 23:15
PSG, Paris Saint-Germain, Neymar
Neymart rendszeresen aprítják az ellenfelek Fotó: EPA/YOAN VALAT
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap késő este játszották a francia labdarúgó-bajnokság rangadóját a Paris Saint-Germain-Lyon mérkőzést. A PSG a meccs előtt egy ponttal volt lemaradva a listavezető Lille-től, tehát győzelemmel az élre állhatott, a negyedik Lyon pedig három pont hátrányból befoghatta a Lille-t.

A 35. percben Kadewere szerzett vezetést a vendégeknek. A PSG végigtámadta eztán a találkozót, de nem tudott egyenlíteni. Ráadásul már a hosszabbításban, a 96. percben elvesztette a legnagyobb sztárját. bal bokáját Thiago Mendes fogta ollóba, így az csúnyán aláfordult, akár el is szakadhatott a bokaszalag. Neymart hordágyon vitték az öltözőbe.

Thiago Mendest a videózás után kiállították, de ez aligha vigasztalja a párizsiakat.

Íme, a szabálytalanság:

„Nincs hírem Neymarról. Az orvosokkal van, hétfőn pedig további teszteket végeznek rajta – nyilatkozta a párizsi meccs után Thomas Tuchel vezetőedző, aki nem csupán a csatár sérülése miatt volt letört, ugyanis együttese gyengén játszott és 1-0-ra kikapott a rangadón. – Nem álltunk készen erre a találkozóra, a játékosok mentálisan elfáradtak és rengeteget hibáztak. Nem erre számítottam, ez egyértelmű visszalépés. Sokkal többet vártam.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.