Szoboszlai Dominik visszatér Salzburgba

A húszéves labdarúgót az ünnepek előtt, tavaly decemberben vásárolta meg az RB Leipzig, de a bemutatkozására még várni kell. Szoboszlai combhajlítóizom-sérülés miatt várhatóan csak február végén, március elején játszhat először az új csapatában.

Magyar Nemzet
2021. 01. 07. 16:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavaly decemberben vásárolta meg az RB Leipzig játékjogát az osztrák Bundesligában éllovas Red Bull Salzburgtól. A húszéves labdarúgó bemutatkozására még várni kell, a középpályás combhajlító izma sérült meg, a felépülés több hetet vesz igénybe.

A bemutatkozásakor még szó sem volt a sérülésről

Az RB Leipzig ügyeiben rendre jól értesült Rblive.de azt írta, hogy jelen állás szerint csak február végére, március elejére állhatna új klubja rendelkezésére a magyar válogatott futballista. A mihamarabbi felépülés érdekében új klubja visszaküldi Szoboszlait Salzburgba, ahol a hasonló sérülésekre specializálódott szakember, Franz Leberbauer foglalkozik majd a sérülésével. A német portál szerint a „gurunak” is becézett Leberbauer korábban is kezelt már hasonló problémával lipcsei játékosokat, nála gyógyult például Emil Forsberg, Tyler Adams és Konrad Laimer is, méghozzá egy, állítólag 15 ezer gyakorlatot is magába foglaló módszer segítségével.

A honlap határozottan állítja, hogy Szoboszlai sérülésével tisztában volt az RB Leipzig, amikor négy és fél évre szerződtette.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.