Maldini kérésére győri akadémistát szerződtetett az AC Milan

A 17 éves, szerb-magyar kettős állampolgárságú Kerkez Milos Milánóba való igazolásáról hétfő este adott hírt az ETO FC Győr honlapja.

Magyar Nemzet
Forrás: eto.hu2021. 02. 01. 22:57
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még egy hónap sem telt el azóta, hogy az ETO FC egy korábbi akadémistája, Onódi Ákos reflektorfénybe került, újabb fiatal labdarúgó öregbítheti a klub hírnevét, ugyanis a Serie A listavezetője, az AC Milan szerződtette a győri utánpótlásban, majd a felnőtt gárdában pallérozódott 17 éves balhátvédet, Kerkez Milost.

A magyar klub honlapján megjelent híradásból kiderül, a szerb-magyar kettős állampolgárságú játékos Paolo Maldininek, az AC Milan legendás balhátvédjének, jelenlegi sportigazgatójának a kérésére érkezik a piros-feketékhez.

– Talán nem is kell hangsúlyoznom, óriási lehetőséget kaptunk a sorstól azzal, hogy Milost maga Maldini invitálta a Milanhoz, kiemelve, hogy ilyen szintű játékos az olasz klub utánpótlásában, ezen a poszton nem található – magyarázta Kaposi Dániel, Kerkez menedzsere. – Azt is elmondták, hogy Milost a felnőtt csapat keretében veszik számításba, s a jelen szezonban úgy szeretnék felépíteni, hogy nyártól, Theo Hernandez mellett ő legyen a másik balhátvéd az együttesben. Szóval, van miért dolgozni, van kihívás.

 

https://www.facebook.com/etofcgyor/photos/a.212912218725172/4330203083662711/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.