időjárás -1°C Vilma 2023. december 5.
logo

Maldini kérésére győri akadémistát szerződtetett az AC Milan

Magyar Nemzet
Forrás: eto.hu
2021.02.01. 22:57

A 17 éves, szerb-magyar kettős állampolgárságú Kerkez Milos Milánóba való igazolásáról hétfő este adott hírt az ETO FC Győr honlapja.

Még egy hónap sem telt el azóta, hogy az ETO FC egy korábbi akadémistája, Onódi Ákos reflektorfénybe került, újabb fiatal labdarúgó öregbítheti a klub hírnevét, ugyanis a Serie A listavezetője, az AC Milan szerződtette a győri utánpótlásban, majd a felnőtt gárdában pallérozódott 17 éves balhátvédet, Kerkez Milost.

A magyar klub honlapján megjelent híradásból kiderül, a szerb-magyar kettős állampolgárságú játékos Paolo Maldininek, az AC Milan legendás balhátvédjének, jelenlegi sportigazgatójának a kérésére érkezik a piros-feketékhez.

– Talán nem is kell hangsúlyoznom, óriási lehetőséget kaptunk a sorstól azzal, hogy Milost maga Maldini invitálta a Milanhoz, kiemelve, hogy ilyen szintű játékos az olasz klub utánpótlásában, ezen a poszton nem található – magyarázta Kaposi Dániel, Kerkez menedzsere. – Azt is elmondták, hogy Milost a felnőtt csapat keretében veszik számításba, s a jelen szezonban úgy szeretnék felépíteni, hogy nyártól, Theo Hernandez mellett ő legyen a másik balhátvéd az együttesben. Szóval, van miért dolgozni, van kihívás.

 

https://www.facebook.com/etofcgyor/photos/a.212912218725172/4330203083662711/
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.