Schön Szabolcs 1,2 millió euróért megy az Egyesült Államokba

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Schön Szabolcs 1.2 millió euróért az MTK-ból az amerikai profiligában, az MLS-ben szereplő FC Dallasba szerződik.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport Online2021. 02. 24. 11:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Schön Szabolcs 1.2 millió euróért az FC Dallasba szerződik – tudta meg a Nemzeti Sport Online. Az MTK és a Dallas a márciusi válogatott szünetre tervezte a bejelentést, ezért a lap megkeresésére a kék-fehérek vezetősége türelmet kért, mert az átigazolás adminisztratív része még nem zárult le, addig pedig hivatalosan nem is kívánt reagálni a klub az ügyben.

 

Schön Szabolcs Dallasban folytatja a pályafutását Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly

 

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a futballista 1.2 millió euróért kerül Dallasba, de csak májusban csatlakozik új csapatához, amelyhez három évre ír alá. A Honvédban nevelkedett Schön Szabolcs 2019-ben az Ajax utánpótlásából tért haza az MTK-hoz, amelyben 48 tétmeccsen 11 gólt és nyolc gólpasszt jegyzett.

További részleteket ide kattintva olvashat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.