Spanyol élcsapat vezetőedzője lesz Joachim Löw?

Joachim Löw az Európa-bajnokságot követően távozik a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. A Bild szerint a szakember nem marad sokáig munka nélkül, hamarosan a La Ligában köthet ki.

Magyar Nemzet
Forrás: As2021. 03. 21. 12:23
Löw
A szövetségi kapitány tizenöt év után mond búcsút a válogatottnak Fotó: MTI/EPA/DPA/Andreas Gebert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Német Labdarúgó-szövetség a múlt héten jelentette be, hogy Joachim Löw tizenöt évet követően, az Európa-bajnokság után távozik a válogatott kispadjáról. Német lapértesülések szerint a 61 éves szakember még nem vonul vissza, ehelyett pályafutása következő állomása a La Liga lehet.

A szövetségi kapitány tizenöt év után mond búcsút a válogatottnak
Fotó: MTI/EPA/DPA/Andreas Gebert

A Bildre hivatkozva az As arról ír, hogy a szövetségi kapitány spanyol nyelvórákat vesz, mivel a La Liga mindig vonzotta, sőt Löw neve korábban szóba került a Real Madrid irányítása kapcsán is.

Az edző a Bayern1 rádióállomásnak megerősítette a nyelvórák tényét, és azt is elárulta, a Bayern Münchent vezető Hansi Flicket tartja a legjobb jelöltnek a német szövetségi kapitányi posztra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.