Lewandowski: Fáj, hogy nem nyertünk a magyarok ellen

A Bayern München klasszisa, Robert Lewandowski szerint a lengyelek nyerhettek volna a magyar labdarúgó-válogatott elleni tegnapi világbajnoki selejtezőn Budapesten, ugyanakkor olyat látott a válogatottjától, amelyre emlékei szerint még nem volt példa.

Magyar Nemzet
2021. 03. 26. 10:02
Bundesliga - 1. FC Union Berlin v Bayern Munich
Soccer Football - Bundesliga - 1. FC Union Berlin v Bayern Munich - Stadion An der Alten Forsterei, Berlin, Germany - May 17, 2020 Bayern Munich's Robert Lewandowski celebrates scoring their first goal, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) REUTERS/Hannibal Hanschke/Pool DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video - RC2GQG9EZPFC Fotó: REUTERS
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tegnap este 3-3-as döntetlent játszott egymással a magyar és a lengyel válogatott a 2022-es világbajnokság selejtezőinek nyitányán. Marco Rossi csapata 2-0-ra és 3-2-re is vezetett, ám végül be kellett érnie az egy ponttal, miután a vendégek Robert Lewandowski góljával újra kiegyenlítettek. A Bayern München csatára, aki a 117. válogatott találkozóján a 64. találatát szerezte, megtalálta a pozitívumot a meccsben.

– Nyerhettünk volna – kezdte a meccs utáni értékelését Lewandowski, akit a lengyel Sportowe Fakty idézett. – Egyik oldalról fáj, hogy nem jött össze a győzelem, másrészről viszont többször álltunk fel vesztes helyzetből, egyszer ráadásul kétgólos hátrányból. Nem emlékszem rá, hogy a lengyel válogatott hasonlóra képes lett volna korábban.

Lengyelország vasárnap Andorrát fogadja, Magyarország pedig San Marinóban lép pályára a vb-selejtezők második fordulójában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.