A Chelsea kifosztására készül az olasz sztárklub

A Bajnokok Ligája-győztes Chelsea három futballistáját is leigazolná az olasz élvonalban szereplő AC Milan.

Magyar Nemzet
2021. 06. 23. 14:58
giroud, milan, chelsea
Olivier Giroud is a Milan kiszemeltjei között szerepel Fotó: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sky Sport Italia értesülései szerint az AC Milan Olivier Giroud-ra, Hakim Zijesre és Tiemoue Bakayokóra is lecsapna. Giroud-val már korábban megegyezett az olasz gárda, aztán azonban a Chelsea egyoldalúan aktiválta a csatárral kötött szerződés záradékát, így 2022 júniusáig magához láncolta a veterán játékost. A Milan azonban ingyen szerette volna megszerezni Giroud-t, így kérdéses, hogy megvalósul-e a transzfer.

is a Milan kiszemeltjei között szerepel
Fotó: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

Zijes Olaszországba való költöztetése sem menne úgy, mint a karikacsapás, ezért a piros-feketék a játékos kölcsönvételére törekszenek, opciós joggal a marokkói megvásárlására. A Chelsea-nél nem számít alapembernek a tavaly az Ajaxtól negyvenmillió euróért leigazolt Zijes, az előző idényben harminckilenc fellépésén túlnyomórészt csereként lépett pályára, így akár jól is járhatna vele a londoni klub, ha több játéklehetőséghez jutna Milánóban.

Tiemoue Bakayoko Chelsea-nél négy év alatt mindössze negyvenhárom mérkőzésen vetették be, szinte folyamatosan kölcsönben szerepelt 2017-es megérkezte óta. Többek között a Milannál is eltöltött egy idényt. 2022 nyarán jár le londoni szerződése, így viszonylag jó áron megszerezhetné a húszmillió euróra taksált francia játékost az olasz klub.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.