Elképesztő labdás gyakorlat a válogatott edzésén! + videó

Felfoghatjuk csapatépítő tréningként, s bizonyára a koncentrációs képességet is javítja.

2021. 06. 22. 8:18
null
Forrás: Twitter/SPORTbible
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Észak-Macedónia először szerepelt labdarúgó Európa-bajnokságon, és a C csoportban három vereséggel, vagyis nulla ponttal búcsúzott: az osztrákoktól 3-1-re, az ukránoktól 2-1-re, a hollandoktól 3-0-ra kapott ki, de mindegyik meccsén bátran játszott – soraiban a válogatottságtól 37 évesen most elköszönt BL-győztes Goran Pandevvel –, szó sem volt arról, hogy sündisznóállásba vonult. A pályán és a lelátón sem volt hiány a szenvedélyből.

 

A kis ország csapata üde színfoltja volt az Eb-nek, amit az alábbi videó is alátámaszt az egyik edzéséről. Ezt az igazán egyedi labdás gyakorlatot felfoghatjuk csapatépítő tréningként, s bizonyára a koncentrációs képességet javítja. Az biztos, hogy ilyet még nem láttunk!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.