Élesedik a harc Mbappéért: első ajánlatával lyukra futott a Real

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a spanyol élvonalban szereplő Real Madrid 160 millió eurós ajánlatot tett Kylian Mbappéért, a Paris Saint-Germain világbajnok futballistájáért. A francia klub egyelőre ellenáll, visszaverte a királyi gárda első ostromját.

Forrás: MTI, AS2021. 08. 25. 9:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több jól értesült szakíró, televíziós csatorna és rádió arról számolt be kedden, hogy mivel a 22 éves támadó már hatszor visszautasította a párizsi klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, a vezetők úgy döntöttek, hogy eladják, mivel ha nem tudnak vele megállapodni, jövő nyáron ingyen távozna.

A Real Madrid erre reagálva tette meg ajánlatát, a PSG viszont visszadobta, mivel kevesellte az összeget.
 

A párizsi gárda a nyáron elképesztően erősített, hiszen ingyen igazolt a klubhoz a hatszoros aranylabdás a világ- és Európa-bajnok Sergio Ramos, a nyári Eb legjobbjának választott Gianluigi Donnarumma, valamint a Liverpool holland válogatott középpályása, Georginio Wijnaldum is.

 

A borítóképen: A forrás: EPA/Christophe Petit Tesson

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.