Dárdai egyelőre megnyugodhat, az utódjelölt nem vállalja a Herthát

Ha igaznak bizonyulnak a Sportbuzzer értesülései, Dárdai Pálnak már nem sok ideje maradt a Hertha edzőjeként. A korábbi magyar szövetségi kapitány helyére keres edzőt Fredi Bobic, a berliniek sportigazgatója. A kiszemelt nemet mondott, Dárdai fellélegezhet.

Forrás: NSO2021. 09. 15. 17:35
DÁRDAI Pál
Berlin, 2021. február 5. Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetõedzõje csapatának a Bayern München ellen a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. február 5-i mérkõzésén a berlini Olimpiai Stadionban. MTI/EPA/Getty Images pool/Boris Streubel Fotó: Boris Streubel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új vezetőedzőt keres helyére Fredi Bobic, aki tárgyalt Edin Terziccsel, a Dortmund technikai vezetőjével – számolt be róla több német oldalhoz hasonlóan a Sportbuzzer a Bildre hivatkozva.

Fotó: AFP/Jan Woitas


A 38 esztendős szakember az előző idényben decembertől a BVB megbízott vezetőedzője volt. Állítólag Terzic nemet mondott a berliniek megkeresésére, mert elégedett a dortmundi munkájával.
A Hertha három vereséggel kezdte a mostani Bundesliga-idényt, a legutóbbi fordulóban megszerezte az első győzelmét az újonc Bochum ellen (1–3). A helyi sajtó szerint Dárdai Pál és Fredi Bobic között nem felhőtlen a viszony.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.