A járványhelyzet miatt nem lehetnek nézők a Veszprém bukaresti meccsén

A jövő csütörtökön esedékes Dinamo Bukarest elleni férfikézilabda BL-csoportmérkőzést a romániai koronavírushelyzet miatt zárt kapuk mögött játsszák. Erről a román klub tájékoztatta a magyar egyesületet.

Magyar Nemzet
2021. 10. 24. 11:09
A csoportjában holtversenyben az élen álló Veszprém bukaresti meccsét nem láthatják a szurkolók Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTI beszámolója szerint a 19,3 milliós Románia lakosságának mintegy harmada vette fel eddig a védettséghez szükséges oltásokat. Október 23-án 15 ezer új fertőzöttet jelentettek a bukaresti egészségügyi hatóságok.

A vírushelyzet a sporteseményekre is hatással van, ezért döntöttek arról is, hogy zárt kapus lesz a jövő csütörtöki Dinamo Bukarest–Telekom Veszprém mérkőzés a férfikézilabda BL-ben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.