Összecsaptak a magyar szurkolók a biztonságiakkal a Wembley-ben + videó

A felvétel tanúsága szerint a magyar tábort lengyel fanatikusok is gyarapították.

Magyar Nemzet
2021. 10. 12. 22:58
England v Hungary - 2022 FIFA World Cup Qualifier
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 12: Police use their batons as they are attacked by Hungary fans during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between England and Hungary at Wembley Stadium on October 12, 2021 in London, England. (Photo by Marc Atkins/Getty Images) Fotó: Marc Atkins/Getty Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar szurkolók szervezetten nem utaztak Londonba az Anglia−Magyarország világbajnoki selejtezőre, mégis összeverődött magyar tábor a Wembley-ben. Állítólag lengyel segítséggel − erről árulkodik a felvételen látható lengyel zászló is. Ismeretlen, hogy miért vált feszültté a helyzet, de hogy a tábor tagjai összecsaptak a biztonságiakkal, az a felvétel alapján nem is kérdéses. S mintha a biztonságiak nem álltak volna a helyzet magaslatán, megfutamodtak a szurkolók keménykedésétől.

További képek a Daily Mail cikkében tekinthetők meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.