időjárás 15°C Paszkál 2022. május 17.
logo

Te szamár! – írta Messi az átigazolását kritizáló szakértőnek

Magyar Nemzet
2022.01.22. 19:14 2022.01.22. 22:59
Te szamár! – írta Messi az átigazolását kritizáló szakértőnek

Gondolhatnánk, minden idők egyik legjobb futballistáját, Lionel Messit nem izgatja, mások mit gondolnak róla. Ez koránt sincs így, mint az kiderült tavaly nyáron, amikor a hétszeres aranylabdás játékos a Paris Saint-Germainhez tette át a székhelyét, és nem viselte jól, hogy voltak, akik negatív véleményt fogalmaztak meg a klubváltásról.

Lionel Messi 2021 nyarán szerződése lejártával több évtizedes szolgálat után hagyta ott a Barcelonát, majd Párizsba tette át a székhelyét a PSG kedvéért. A 34 éves argentin klubváltását nem mindenki tartotta jó ötletnek, többek közt Jamie Carragher, a Liverpool egykori védője sem. A napjainkban a Sky Sportsnál szakértőként tevékenykedő Carragher hasonló véleménnyel volt Cristiano Ronaldo tavaly nyári „hazatértéről” is a Manchester Unitedhez, és ezt nem tartotta magában.

– Az idény elején odaszúrtam kicsit Ronaldónak, mivel nem gondoltam, hogy a leigazolásával jól járna a United. Messit hoztam fel példaként, mert az ő PSG-hez igazolását sem tartottam jó ötletnek – idézte fel Carragher. – Ezután Messi küldött nekem egy üzenetet az Instagramon. Nem fogom mutogatni a privát üzeneteket, de annyit elmondhatok, hogy szamárnak nevezett engem.

A visszavonult játékos hozzátette, reméli, Messi ezúttal is nézi a műsorát a televízióban, így a kamera túloldaláról üzent neki: 

– Lionel, én szeretlek téged. Te vagy minden idők legjobb futballistája. Hozzád képest én tényleg csak egy szamár vagyok, ezt elfogadom. Ugyanakkor az év legjobb játékosaiból összeállított csapatomba nem kerülnél be. Nem játszottál elég jól, annak ellenére sem, hogy tavaly nyáron megnyerted a Copa Américát. Mohamed Szalahnál (aki azon a poszton játszik, mint Messi – a szerk.) nem voltál jobb az elmúlt évben – tette hozzá Carragher.

Borítókép: Lionel Messi (Fotó: EPA/Ian Langsdon)