Te szamár! – írta Messi az átigazolását kritizáló szakértőnek

Gondolhatnánk, minden idők egyik legjobb futballistáját, Lionel Messit nem izgatja, mások mit gondolnak róla. Ez koránt sincs így, mint az kiderült tavaly nyáron, amikor a hétszeres aranylabdás játékos a Paris Saint-Germainhez tette át a székhelyét, és nem viselte jól, hogy voltak, akik negatív véleményt fogalmaztak meg a klubváltásról.

Magyar Nemzet
2022. 01. 22. 19:14
PSG vs AS Monaco
epa09639164 Paris Saint Germain's Lionel Messi warms up before the Ligue 1 match between Paris Saint Germain and AS Monaco in Paris, France, 12 December 2021. EPA/IAN LANGSDON Fotó: IAN LANGSDON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2021 nyarán szerződése lejártával több évtizedes szolgálat után hagyta ott a Barcelonát, majd Párizsba tette át a székhelyét a PSG kedvéért. A 34 éves argentin klubváltását nem mindenki tartotta jó ötletnek, többek közt Jamie Carragher, a Liverpool egykori védője sem. A napjainkban a Sky Sportsnál szakértőként tevékenykedő Carragher hasonló véleménnyel volt tavaly nyári „hazatértéről” is a Manchester Unitedhez, és ezt nem tartotta magában.

– Az idény elején odaszúrtam kicsit Ronaldónak, mivel nem gondoltam, hogy a leigazolásával jól járna a United. Messit hoztam fel példaként, mert az ő PSG-hez igazolását sem tartottam jó ötletnek – idézte fel Carragher. – Ezután Messi küldött nekem egy üzenetet az Instagramon. Nem fogom mutogatni a privát üzeneteket, de annyit elmondhatok, hogy szamárnak nevezett engem.

A visszavonult játékos hozzátette, reméli, Messi ezúttal is nézi a műsorát a televízióban, így a kamera túloldaláról üzent neki: 

– Lionel, én szeretlek téged. Te vagy minden idők legjobb futballistája. Hozzád képest én tényleg csak egy szamár vagyok, ezt elfogadom. Ugyanakkor az év legjobb játékosaiból összeállított csapatomba nem kerülnél be. Nem játszottál elég jól, annak ellenére sem, hogy tavaly nyáron megnyerted a Copa Américát. Mohamed Szalahnál (aki azon a poszton játszik, mint Messi – a szerk.) nem voltál jobb az elmúlt évben – tette hozzá Carragher.

Borítókép: Lionel Messi (Fotó: EPA/Ian Langsdon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.