Bognár György szerint megérdemelten kapott ki a csapata

Négy nyeretlen mérkőzés után talált vissza a győztes útra a Puskás Akadémia, amely pénteken 2-0-ra nyert hazai pályán a Paks ellen a labdarúgó NB I 24. fordulójának mérkőzésén. Hornyák Zsolt végig nyugodtan figyelte a találkozót, szerinte egy pillanatig sem forgott veszélyben a csapata győzelme. Bognár György úgy vélte, a Paks kényelmesen játszott, megérdemelt volt a hazai siker.

Magyar Nemzet
2022. 03. 12. 9:17
null
20220311 Felcsút PAFC Puskás Akadémia Paks labdarúgás Nemzeti Sport Török Attila Fotó: Török Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Köszönöm a csapatom hozzáállását, az extrém küzdőszellemet – nyilatkozta a találkozó után Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője. – Nagyon jól védekeztünk, kiemelném az ütközéseket, Patrizio Stronatinak és Spandler Csabának rengeteg győztes párharca volt Böde Dániellel és Ádám Martinnal szemben. A mérkőzés végén volt rajtunk egy kis nyomás, de Tóth Balázs nagyon jól védett ma. Kevés helyzetet engedélyeztünk csak a Paksnak. Valójában nem is aggódtam amiatt, hogy esetleg elúszik a győzelem, sőt azt hittem, hogy egy gyors ellentámadásból egy harmadik góllal megkoronázzuk a teljesítményünket. Kár, hogy nem szereztünk több gólt, de elégedett vagyok a győzelemmel.

A paksi vezetőedző szerint csapata pénteken takaréklángon volt.

– Kényelmesen játszottunk, a hazaiak pedig kézzel-lábbal védekeztek. Szervezetten és koncentráltan futballozott a PAFC, mi közepes tempót diktáltunk. Megérdemelt volt a Puskás győzelme. Nem tudtuk a hazai kapu előtt tartani a játékot se az első, se a második félidőben. Az utóbbi mérkőzéseinken jól játszottunk, sok helyzetünk volt és sok gólt lőttünk, ezúttal viszont picit, talán tudat alatt, nem pörögtünk annyira – értékelte a látottakat

NB I, 24. forduló:
Puskás Akadémia–Paks 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Favorov (8.), Nunes (67.)

Köszönjük válaszát!

Mikor nyer idén először a Fehérvár az NB I-ben?

  • 20%
  • 17%
  • 63%

 

Borítókép: A felcsúti védőknek sikerült féken tartani Ádám Martint (fehérben) (Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.