A győri ünnepelt nem volt boldog a csapata játéka láttán

A mezőny legeredményesebb játékosában, Veronica Kristiansenben is maradt hiányérzet, és ugyanerről számolt be a Győri Audi ETO edzője, Ambros Martín a Brest elleni 21-21-es döntetlen után.

2022. 04. 30. 20:10
20220123 Győr Győri Audi ETO KC - Odense Handbold női kézilabda mérkőzés Bajnokok Ligája, Képen: Ambros Martín vezetőedző Fotó: Csapó Balázs CSB Kisalföld Fotó: Csapó Balázs Forrás: Kisalföld
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 21-21-es döntetlenre végződött Brest–Győr Bajnokok Ligája-negyeddöntő mérkőzés legeredményesebb játékosa, a hatgólos győri, Veronica Kristiansen nem teljesen elégedett a döntetlennel. – Nem mondhatom, hogy teljesen elégedett lennék, hiszen jó esélyeink voltak, főleg a szünet után, de ezekkel nem tudtunk élni. Mindenesetre nagyon örülök, hogy a visszavágót otthon játszhatjuk, és lesz lehetőségünk javítani a hibáinkon. A Brest kapujában Sandra Toft fantasztikusan teljesített, örülök, hogy a következő szezonban már nálunk fog védeni - mondta a norvég válogatott átlövő.

Az 54. születésnapját döntetlennel ünneplő Ambros Martín sem volt különösebben elégedett, legfeljebb az eredménnyel és a védekezéssel, valamint a kapusteljesítménnyel. – A 21-21 annak fényében értékes, hogy nem lehetünk boldogok a mutatott játékunk miatt. Többször is előfordult, hogy kulcshelyzeteben megremegtünk. A második félidőben feljavultunk, mindkét csapat kiválóan védekezett és a fantasztikus kapusteljesítmény is hozzájárult a döntetlen eléréséhez – mondta a Sport TV helyszínen dolgozó stábjának a Győri Audi ETO edzője.

A mérkőzés hivatalos statisztikája ITT található.

A Győr–Brest mérkőzés visszavágóját jövő szombaton játsszák az Audi Arénában.

Borítókép: Ambros Martínnak volt hiányérzete (Fotó: Kisalföld/Szabó Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.