Louis van Gaal remek hírt osztott meg a nyilvánossággal

A holland labdarúgó-válogatottat vezető Louis van Gaal szavai szerint sikeres volt a terápia, amelyet a prosztatarák egy agresszív formája ellen kapott.

Forrás: MTI2022. 04. 12. 11:54
Netherlands press conference
epa09848938 Dutch national soccer team head coach Louis van Gaal reacts during a press conference at the KNVB Campus in Zeist, Netherlands, 25 March 2022. The Netherlands will play two International Friendly soccer matches against Denmark on 26 March and Germany on 29 March 2022. EPA/MAURICE VAN STEEN Fotó: MAURICE VAN STEEN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 70 éves szakember április 3-án, egy televíziós interjúban hozta nyilvánosságra betegségét, hétfőn pedig azt is elárulta, hogy összesen 25 sugárkezelésen esett át, majd 5-6 hónapot kellett várnia, hogy kiderüljön, hatott-e a terápia.

Hatott jelentette ki a tréner az ANP holland hírügynökségnek.

Az Ajax Amsterdammal Bajnokok Ligáját nyert, majd az FC Barcelonát, a Manchester Unitedet és a Bayern Münchent is vezető edző harmadik alkalommal irányítja a holland nemzeti csapatot, amellyel 2014-ben világbajnoki bronzérmet nyert. Mostani megbízatása a novemberben kezdődő katari világbajnokság után jár le, helyét majd Ronald Koeman veszi át az Oranjénál.

A hollandok a vb-n a házigazda katari, illetve a szenegáli és az ecuadori csapattal találkoznak a csoportkörben.

 

Borítókép: Louis van Gaal (Fotó: EPA/Maurice van Steen)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.