Összetörte Porschéját a Manchester United portugál sztárja

A Manchester United portugál labdarúgója, Bruno Fernandes hétfő reggel autóbalesetet szenvedett, de nem sérült meg súlyosan.

Magyar Nemzet
2022. 04. 18. 14:58
Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo Manchester United
FBL-ENG-PR-MAN UTD-MAN CITY Fotó: Europress/AFP/OLI SCARFF
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem kezdődött jól a hét a Manchester United labdarúgója, Bruno Fernandes számára: a portugál játékos 94 ezer font (kb. 42 millió forint) értékű Porschéját vezette, amikor edzésre menet ütközött egy másik autóval.

A baleset következményeit felmérő Fernandesről készült képek alapján a portugál játékos nem szenvedett komoly sérülést az ütközés következtében.

Mi több, Ralf Rangnick délután már meg is erősítette, hogy Fernandes részt vett a MU edzésén.

– Legjobb tudomásom szerint senki nem sérült meg a balesetben. Fernandes rendben van, és játszhat a holnapi meccsen – utalt a Liverpool elleni rangadóra a német szakvezető, aki portugál sztárjával ellentétben Fred, Varane, McTominay, Shaw és Cavani játékára nem számíthat.

A Manchester United hét végén mesterhármasával legyőzte a Norwich Cityt, de továbbra sem áll Bajnokok Ligája-indulást érő helyen a Premier League-ben. Kedd este nehéz meccs vár a MU-ra a Liverpool otthonában, a bajnoki címért harcoló Vörösök ősszel súlyos zakót mértek az ősi riválisra.

Fotó: Cristiano Ronaldo mellett Bruno Fernandesre is számíthat a rangadón a Manchester United (Fotó: Europress/AFP/Oli Scarff)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.