Bombameglepetés: máris kipottyant a címvédő a Roland Garroson

Megzavarta az esőszünet Barbora Krejcikovát: a Roland Garros tavalyi győztese simán, 6:1-re nyerte az első szettet a világverőnek jóindulattal sem nevezhető francia Diane Parry ellen, a folytatásban azonban a francia ellenfele sokkal kevesebbet hibázott, és 6:2, 6:3-ra nyerte a második és a harmadik játszmát. A tavalyi győztes kiesett Párizsban.

Magyar Nemzet
2022. 05. 23. 16:10
null
TENNIS-FRA-OPEN Fotó: THOMAS SAMSON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A torna második számú kiemeltje, a címvédő cseh Barbora Krejciková teljesen kizökkent az esőszünet után: az első szettet könnyedén nyerte meg 6:1-re a 19 esztendős Diane Parry (WTA-97.) ellen. 

A fiatal francia azonban átvette az irányítást a második felvonásban, amelyet a kényszerpihenő után hamar be is húzott 6:2-re. A cseh klasszis a mindent eldöntő játékrészben sem tudott mit kezdeni ifjú ellenfelével, így nagy meglepetésre búcsúzni kényszerült a Roland Garrostól.

Borítókép: Krejciková versenye gyorsan véget ért az idei Roland Garroson (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.