Mégsem engedte el egyik legnépszerűbb játékosát a Fradi

Bár korábban a távozását valószínűsítették, a norvég válogatott labdarúgó, Tokmac Nguen szerződést hosszabbított a Ferencvárossal.

Magyar Nemzet
2022. 05. 24. 20:05
null
Budapest 20220318 Labdarúgás NBI bajnoki mérkõzés FTC Mezõkövesd Fotó Nemzeti Sport - Árvai Károly A képen: Cseri Tamás , Nguen Tokmac Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány napja Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője még úgy fogalmazott, Tokmac Nguennel tárgyalnak a folytatásról.

Nos, a megbeszélések eredményesnek bizonyultak, kedd este a klub hivatalos felületein bejelentette, hogy szerződést hosszabbított a norvég szélsővel.

Tokmac 2019 februárja óta a Ferencváros játékosa, azóta mind a négy bajnokságban aranyérmes lett, idén pedig a Magyar Kupát is megnyerte a klubbal, és szép lassan a szurkolók egyik kedvencévé is kinőtte magát.

Ehhez nagyban hozzájárult, hogy az egyszeres norvég válogatott labdarúgó a 2020-as Bajnokok Ligája-kvalifikációban kulcsszerepet vállalt. Azóta szinte minden átigazolási időszakban a lehetséges távozásáról szóltak a hírek. Az elmúlt hetekben a Konferencialiga-döntős Feyenoorddal, a török Besiktassal, sőt még a japán Nagoja Grampusszal is összeboronálták, de az új megállapodás értelmében továbbra is a Ferencvárosban futballozik majd.

Azt nem közölte a magyar bajnok, hogy Tokmacot az újonnan aláírt szerződés meddig köti az FTC-hez.

Borítókép: Tokmac Nguent továbbra is zöld-fehérben láthatjuk a pályán (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.