A Fradit váró Slovan 4-0-re nyert, az edzője furán nyilatkozott + videó

A Slovan Bratislava a szlovák bajnokság 2. fordulójában hazai pályán 4-0-ra verte az AC Trencín csapatát, így hangolt a Ferencváros elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező szerdai visszavágójára.

Magyar Nemzet
Forrás: Nso.hu2022. 07. 24. 8:07
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Sport arról számolt be, hogy Vladimir Weiss vezetőedző alaposan felforgatta csapatát a szombati, trencséniek elleni Fortuna Liga-találkozón. A szerdai, a Ferencváros ellen Budapesten 2-1-re győztes kezdőcsapatból csak hárman szerepeltek a kezdő sípszótól: Adrian Chovan, Myenty Abena és Vernon De Marco. Guram Kasia, Jurij Medvedev és Vladimír Weiss a keretbe sem került be. A szombati bajnoki meccset 4-0-ra megnyerő pozsonyiaknál Holman Dávid kezdőként a 69. percig volt a pályán, a harmadik gólt szerző Juraj Kucka váltotta. Az első gól előtt a magyar támadó készítette le a labdát a távolról eredményes Dávid Hrncárnak.

– Nagyon örülök, hogy ilyen nagy különbséggel győztünk. Ugyan négyet rúgtunk, de sok mindenben kell javulnunk, hogy szerdán sikeresek legyünk a Fradi ellen. Saponjicnak és Ramíreznek bele kell húznia, miként Holman Dávidnak is. Sokkal többet várok tőle. Pozitív kritikának szántam ezeket a mondatokat. A srácoknak a pályán kell bebizonyítaniuk, hogy a Slovanba valók. A fizetésüket nem azért kapják, ahogyan néznek ki a mezben, hanem a pályán mutatott teljesítményük után – mondta a lefújást követően Vladimir Weiss, a Slovan mestere, s ez egy 4-0-ra megnyert találkozó után elég váratlan nyilatkozat volt.

A Slovan vezetősége lehetővé tette, hogy azok a szurkolók, akik már megvették a BL-visszavágóra a belépőjegyüket – szombatig 17 ezren –, ingyen tekinthessék meg a mérkőzést. Ezzel együtt csak 5338-an voltak kíváncsiak rá a 22 500 fős befogadóképességű stadionban.

A mérkőzés összefoglalója:

Borítókép: Hiába nyert a Slovan, az edzője nem elégedett (Forrás: Skslovan.com)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.