Égszínkék pokol Budapesten! – most nagyon örülnek a szlovákok

A Slovan Bratislava elhallgattatta, bevette és meghódította Budapestet – írja a szlovák sajtó azt követően, hogy a pozsonyi labdarúgócsapat 2-1-re nyert idegenben az FTC ellen a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első mérkőzésén.

Magyar Nemzet
2022. 07. 21. 13:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Égszínkék pokol Budapesten! A Slovan fordított, és kellemetlen pofont adott a Ferencvárosnak” – írja a Sport.aktuality.sk című portál, amely „a Slovan bevette Budapestet” címmel képgalériát is közölt a Groupama Arénában lejátszott mérkőzésről.

A Nemzeti Sport összeállítása kiemeli, hogy a honlap idézi Guram Kasiát, a pozsonyi együttes egyenlítő gólját szerző grúz légióst.

– Örülök, hogy góllal tudtam segíteni a csapatot. Ez a mi napunk volt, de hátravan még kilencven perc. Nem szeretnénk idő előtt ünnepelni. A hétvégén lesz egy bajnoki mérkőzésünk (otthon a Trencín ellen – a szerk.), aztán tisztességesen felkészülünk a Ferencváros elleni visszavágóra – nyilatkozta a 35 éves, 98-szoros válogatott középhátvéd, akit a meccset körülvevő atmoszféráról is kérdeztek. – Különleges volt a hangulat, nem ehhez szoktunk hozzá a hazai bajnokságban.

„Infarktusközeli végjáték Budapesten: a Slovan nagyszerű fordítással meghódította a forró magyar földet” – olvasható a Sportky.zoznam.sk beszámolójában. A portál nem megy el szó nélkül amellett, hogy a hazai szurkolók vulgáris üzeneteket küldtek Szlovákiának, illetve a második félidő kezdetekor pirotechnikai bemutatót tartottak.

A párharc visszavágóját jövő szerdán (július 27.) 20.30 órától rendezik Pozsonyban.

A Nemzeti Sport cikke ITT olvasható.

Borítókép: egy kupacban a Slovan játékosai (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.