Nem a 22-esek csapdája, hanem kézilabdás álompár

Kézilabdás lagzi: Győri Mátyás, a Tatabánya irányítója és Lukács Viktória, a Győr jobbszélsője örök hűséget fogadott egymásnak.

Magyar Nemzet
2022. 07. 11. 18:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két remek kézilabdázó már két és fél éve alkot egy párt, s úgy érezték, eljött a pillanat, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak.

– A szűk körű polgári esküvő időpontja azért lett június 22-e, mivel mindketten 22-es mezben játszunk, de mivel az időpont szerdára esett, a százhúsz fős lagzit kénytelenek voltunk két nappal később megtartani a gyirmóti Achilles Parkban, ami első pillantásra rabul ejtett minket a varázsával, valamint azzal, hogy nagyon barátságosan fogadtak minket, tényleg úgy szervezték meg életünk nagy napját, ahogy Vicával szerettük volna – mondta a Nemzeti Sportnak Győri Mátyás.

– Mindketten imádjuk ezt a sportágat, de előbb-utóbb szeretnénk majd családot alapítani, és egy másik jövőt is felépíteni. Úgy éreztük, az esküvőnek most jött el az ideje – vette át a szót Lukács Viktória. – A profi sport sok lemondással jár, de hiszünk abban, hogy amit az ember meg szeretne oldani, azt meg is fogja.

A teljesség igénye nélkül ott volt a lagzin Schatzl Nadine, Fodor Csenge, Bíró Blanka, Sirián Szederke, Csiszár-Szekeres Klára, Termány Rita, Debreczeni-Klivinyi Kinga, Ancsin Gábor, Balogh Zsolt, Debreczeni Dávid, Sipos Adrián, Szita Zoltán, Nagy Bence, Bujdosó Bendegúz, Fekete Bálint, Juhász Ádám, Zdolik Bence és Ligetvári Patrik is.

A lagziról készült képek Győri Mátyás és Lukács Viktória Instagram-oldalán láthatók.

Borítókép: Az életre szóló pillanat (Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Anikó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.