Tíz óra alatt kétszázezer jegyigénylés – telt ház lesz az olaszok ellen

A magyar labdarúgó-válogatott népszerűsége töretlen. Marco Rossi csapata továbbra is telt ház előtt játssza a hazai mérkőzéseit, a szeptember 26-i Olaszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen is szinültig lesz tele a Puskás Aréna.

Magyar Nemzet
2022. 08. 27. 7:33
null
Budapest, 2022. június 4. Iskolások a lelátón a labdarúgó Nemzetek Ligája 1. fordulójában játszott Magyarország - Anglia mérkõzésen a Puskás Arénában 2022. június 4-én. A mérkõzést az UEFA-szankciók miatt zárt kapuk mögött játsszák, de 14 éven aluli gyerekek lehetnek a helyszínen. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy minden jegy elfogyott az Olaszország elleni Nemzetek Ligája-meccsre, amelyet szeptember 26-án rendeznek meg a Puskás Arénában. 

Az MLSZ közleménye szerint kevesebb mint tíz óra alatt 200 ezer igénylés érkezett. Eldőlt tehát, hogy telt ház, 67 ezer néző fogadja majd az Európa-bajnokot a vezette magyar válogatott.

A magyar válogatott az A-divízió 3. csoportjának élén áll a Nemzetek Ligájában, két ponttal megelőzve a harmadik helyen álló olaszokat.

Borítókép: A Puskás Aréna megint megtelik nézőkkel (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.