Az edző osztálykülönbséget látott, döntetlen lett a meccs

A labdarúgó NB I 13. fordulójának nyitómeccsén a Mezőkövesd és a Kisvárda 1-1-es döntetlent játszott egymás ellen, ezzel mindkét csapat négymeccsesre nyújtotta veretlenségi sorozatát. A tizenegyest hibázó Kisvárda vezetőedzője, Török László mégsem volt boldog.

Magyar Nemzet
2022. 10. 29. 9:58
Driton Camaj Kállai Kevin
Driton Camaj Kállai Kevin Labdarúgó NB I Mezőkövesd-Kisvárda Fotó: Facebook/Kisvárda FC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kisvárda fölényben játszott Mezőkövesden, tizenegyest lőhetett a 2-0-s vezetésért, mégis csak 1-1-et játszott a labdarúgó NB I 13. fordulójának pénteki nyitómeccsén.

Török László, a kisvárdaiak vezetőedzője érthetően csalódott volt a meccs után, szerinte sokkal jobb csapata van a Mezőkövesdnél.

Mi voltunk fölényben, és nagyon jó futballt játszottunk. A két csapat között osztálykülönbség volt.

Viszont nem sikerült értékesítenünk egy büntetőt, és a futball ilyenkor megbünteti azt, aki hibázik. Rendkívül csalódottak vagyunk, mert rászolgáltunk volna a három pontra – fogalmazott a kisvárdai tréner a meccs után, akit aligha vigasztalt, hogy együttese zsinórban negyedik meccsén is veretlen maradt.

Ugyanezt elmondhatja magáról a Mezőkövesd is, amely néhány hete még kieső helyen állt, de az edzőváltás óta jobban teljesít.

– Rendkívül értékes pontot szereztünk, ez a későbbiekben még sokat érhet. Ebben a mérkőzésben ez volt a maximum, a csapat most nem tudta megvalósítani azt, amit elterveztünk és szerettünk volna viszontlátni, kiemelkedő kapusteljesítmény kellett ahhoz, hogy a mérkőzésben maradjunk – ismerte el Kuttor Attila, aki szintén kiemelte a büntetőt is hárító Riccardo Piscitelli szerepét a pontszerzésben.

Labdarúgó NB I, 13. forduló

Péntek
Mezőkövesd–Kisvárda 1-1 (0-0), Városi Stadion, 1000 néző, v.: Csonka; gól: Bobál G. (80.), ill. Ilievszki (54.)

Szombat
Budapest Honvéd–Mol Fehérvár 14.15 (tv.: M4 Sport)
Kecskemét–Debrecen 17.00 (tv.: M4 Sport +)
Paks–Vasas 19.30 (tv.: M4 Sport +)

Vasárnap
Újpest–Puskás Akadémia 15.00 (tv.: M4 Sport)
Ferencváros–Zalaegerszeg 17.30 (tv.: M4 Sport)

Borítókép: Driton Camaj és Kállai Kevin csatája (Fotó: Facebook/Kisvárda FC)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.