időjárás 5°C Marcella 2023. január 31.
logo

A dohai piacon a szurkolóknak szánt burnuszok a legkelendőbbek+ videó

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport
2022.11.28. 10:51 2022.11.28. 13:02
A dohai piacon a szurkolóknak szánt burnuszok a legkelendőbbek+ videó

A Nemzeti Sport tudósítója ellátogatott Doha világhírű bazárjába, a Szuk Vakif nevű piacra. A fűszert, ékszert, háziállatot kínáló árusok kínálatában szerepelt aranycipő és drukkereknek szánt tradicionális arab öltözék is.

Nem sok szabadidőt kínál egy világbajnokság a tudósítóknak. Meccsről meccsre járni, sajtótájékoztatókra odaérni, érdekes embereket megszólaltatni és mindezt megírni egész napos feladat, ám egy-egy lopott órában az ember megállhat a nagy rohanásban. Csillag Péter, a Nemzeti Sport kiküldött munkatársa is ezt tette, amikor ellátogatott Katar fővárosának, Dohának a híres piacára, a Szuk Vakifra, és videóval kiegészített riportban számolt be az ott látottakról.

A riportban részleesen leírja a piac múltját, betekintést nyerhetünk a hangulatba, az alkudozás fortélyaiba, és azt is megtudjuk, a leginkább a különböző országokból érkező szurkolóknak szánt burnusz a kelendő, ez napjaink slágere.

A teljes riportot ide kattintva olvashatja el. 

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022   

Borítókép: egy árus a dohai piacon (Fotó: Csillag Péter)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.