Csercseszovról áradozik az NB I egyetlen vb-szereplője

A klubedzőjét, Sztanyiszlav Csercseszovot dicsérte a magyar labdarúgó-bajnokság egyetlen vb-szereplője, a tunéziai válogatott középpályása.

Magyar Nemzet
2022. 11. 23. 13:59
Aissa Laidouni
Tunisia's midfielder #14 Aissa Laidouni (C) and Denmark's midfielder #08 Thomas Delaney fight for the ball during the Qatar 2022 World Cup Group D football match between Denmark and Tunisia at the Education City Stadium in Al-Rayyan, west of Doha on November 22, 2022. (Photo by ADRIAN DENNIS / AFP) Fotó: AFP/Adrian Dennis
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó-világbajnokság D csoportjában kedden a magyar bajnok és az Európa-ligában nyolcaddöntős FTC tunéziai középpályása támadásban és védekezésben is kiemelkedőt nyújtott Dánia ellen. Az orosz TASZSZ hírügynökségnek adott nyilatkozatában Laidouni a Ferencváros orosz edzőjének, Sztanyiszlav Csercseszovnak az érdemeit hangsúlyozta. 

– Nagyon jó vele a kapcsolatom, csúcsszintű, erős edzőnek tartom. Sokat tanultam, és számos hasznos tanácsot kaptam tőle, mivel ő tökéletesen ismeri a vb szereplőit. Legutóbb három napja írtunk egymásnak, fontos volt számomra a véleménye – mondta Laidouni, aki az NB I-et egyedüliként képviseli a katari világbajnokságon.

– Az edzőnk nagyon bízik a képességeiben, és ezt az önbizalmat közvetíti a játékosok felé is, ez fontos számomra. Azt látjuk, hogy a Ferencváros történelmet ír vele. Hogy lehetséges-e megnyerni az Európa-ligát? Vele igen – mondta Laidouni az interjúban.

Borítókép: Laidouni Csercseszovról áradozott (Fotó: AFP)

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.