Lezárult egy fontos szakasz Szalai Ádám svájci karrierjében

A Bázeli Polgári Bíróság kötelezte az FC Baselt, hogy engedélyezze Szalai Ádámnak az edzések látogatását. A magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya tehát csatát nyert a klubjával szemben, ám erősen kétséges, hogy ebben a feszült viszonyban valaha pályára lép-e még a svájci csapatban.

Magyar Nemzet
2022. 11. 12. 20:22
Szalai Ádám
FC Basel 1893 / Luca Cavegn Fotó: FC Basel 1893 / Luca Cavegn
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a német nyelvű Instagram-oldalán tudatta, hogy a bázeli bíróság számára kedvező ítéletet hozott. Azt közölte, hogy a bázeli bíróság csütörtökön határozott így, aminek értelmében ő november 14-étől, azaz hétfőtől ismét látogathatja az FC Basel edzéseit. A magyar válogatottól visszavonult labdarúgó köszönetet mondott RA Dr. Lucien W. Valloni jogásznak és a Svájci Labdarúgók Egyesületének (SAFP).

Már csak az a kérdés, hogy Szalai Ádám valaha is játszik-e még a Baselben, netán a télen másik csapathoz igazol.

Borítókép: Szalai Ádámnak van oka örülni (Fotó: FC Basel/Luca Cavegn)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.