Brutális: a fegyveres rablás alatt otthon voltak az angol csatár gyerekei

A Sun angol bulvárlap a családhoz közel álló források alapján feldolgozta Raheem Stering és családja történetét. Amíg a labdarúgó a katari futball vb-n képviselte a hazáját, fegyveres betörők hatoltak be az angliai otthonába. Sterling két gyermeke a házban tartózkodott, amikor háromszázezer font értékű órákat vittek el a betörők.

Magyar Nemzet
2022. 12. 05. 8:52
Wales v England: Group B - FIFA World Cup Qatar 2022
DOHA, QATAR - NOVEMBER 29: Conor Gallagher of England and girlfriend Aine May, below Raheem Sterling and family following the FIFA World Cup Qatar 2022 Group B match between Wales and England at Ahmad Bin Ali Stadium on November 29, 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images) Fotó: Jean Catuffe/Getty Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Angol Labdarúgó-szövetség nem hozta nyilvánosságra, hogy miért hagyta el a válogatott katari hadiszállását. A Sun bulvárlap felgöngyölítette Stering történetét. Kiderült, hogy a Chelsea futballistájának a házába fegyveres betörők rontotta be, és háromszázezer font értékben órákat tulajdonítottak el. Az akció alatt a labdarúgó öt- és a hároméves fia a házban tartózkodott. A Sun forrásai arról nem számoltak be, hogy Sterling menyasszonya, az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó, 27 éves Paige Milan szembeszállt-e a támadókkal. Feltehetően azért a vb idejére tervezték az akciót, mert követték Sterling és Milan közösségi oldalát: ebben ugyanis felfedezhető egy Dohában, a vb-rajt előtt készített közös kép a gyermekekkel egy tengerjáró luxushajón. A család az apuka kivételével azonban visszatért Londonba, amit nem dokumentáltak a közösségi oldalakon. Ezért történhetett meg, hogy a fegyveres rablás alatt otthon tartózkodott a két kiskorú gyermek és az édesanyjuk.

A Sun megszólaltatott egy családhoz közelálló forrást. – Ez félelmetes, nyilvánvalóan traumatikus volt az egész család számára – mondta a történetet jól ismerő barát. Az angol lap figyelmeztetett: a közösségi médiafelület ideális terep egy betörés megszervezéséhez. Különösen akkor, ha a kiszemelt áldozat kitárulkozik, és privát információt oszt meg magáról.

Sterling hazarepült a családjához, a Szenegál elleni, vasárnapi meccsen nem állt Gareth Southgate szövetségi kapitány rendelkezésére. Egyelőre nem tudni, van-e esély arra, hogy a Franciaország elleni, vasárnapi negyeddöntőig újra csatlakozzon a vb-n eddig meggyőzően futballozó angol válogatotthoz. 

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: Sterling hazautazott a szeretteihez (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.