Így örült Messi a várva várt világbajnoki címének + fotó

A hétszeres aranylabdás zseni végre felért a futballvilág csúcsára, nem csak klubszinten nyert meg mindent, az argentin válogatottat is győzelemre vezette. A képek arról árulkodnak, hogy Messi régen volt ilyen boldog, mint most, amikor megnyerte a vb-t.

Magyar Nemzet
2022. 12. 18. 21:18
TOPSHOT - Argentina's captain and forward #10 Lionel Messi kisses the FIFA World Cup Trophy during the trophy ceremony after Argentina won the Qatar 2022 World Cup final football match between Argentina and France at Lusail Stadium in Lusail, north of Doha on December 18, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP) Fotó: Europress/AFP/Paul Ellis
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legutóbb 1994-ben a brazil Romário érdemelte ki világbajnokként a legjobbnak járó különdíjat, azóta – egészen mostanáig – nem a győztes csapatból kerültek ki az aranylabdások. 

A 35 éves argentin játékmester azzal is történelmet írt, hogy a futballtörténelemben elsőként két világbajnokságon is a legjobbnak választották, ugyanis 2014-ben, amikor ezüstérmes lett az argentin csapattal, szintén aranylabdás lett. Így ünnepelt

Borítókép: Messi boldogsága határtalan (Fotó: MTI/EPA)

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.