Boli távozóban a Fraditól, Laidouni újabb klubtól kapott ajánlatot

Figyelemreméltó hír, hogy Franck Boli nem utazott el a Ferencváros spanyolországi edzőtáborába, ami egyértelmű jelzés, hogy akár már a télen távozhat. Aissa Laidouni sorsa is bizonytalan. Ő együtt készül a többiekkel, de olasz források arról számolnak be, hogy a Sampdoria is érdeklődik iránta.

Magyar Nemzet
2023. 01. 09. 12:16
Franck Boli
Franck Boli Forrás: fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Sampdoria érdeklődik iránt – idézi a Nemzeti Sport az olasz Sport Mediaset portált. Az NSO úgy tudja, hogy a Serie A-ban 18. helyen álló klub ajánlatot is tett a világbajnokságot megjárt 26 éves középpályásért, de ez távol állt a Ferencváros elképzeléseitől, így nincs egyezség.

Ez is megerősíti azt, amit korábban megírtunk, a Fradi nem akarja mindenáron eladni, csak megfelelő ajánlat esetén engedné el a tunéziai válogatott játékost, aki jelenleg a kerettel együtt edzőtáborozik Benidormban.

Nem utazott el viszont a többiekkel Franck Boli. Az elefántcsontparti középcsatár többször követett el már fegyelmi vétséget, nem elégedett a helyzetével, hogy immár nem stabil kezdő. Azeri források szerint a Ferencvárost a Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában búcsúztató Qarabag érdeklődik Boli iránt. De az sem kizárt, hogy csereügyletet köt a két klub, hiszen arról is olvashattunk, hogy a Fradi viszont a Qarabag egyik futballistájára vetett szemet.

A Ferencváros kerete az edzőtáborban

Kapusok: Bogdán Ádám, Szécsi Gergő, Radnóti Dániel
Védők: Samy Mmaee, Eldar Civic, Adnan Kovacevic, Mats Knoester, Pászka Lóránd, Henry Wingo, Almássy Levente
Középpályások: Muhamed Besic, Vécsei Bálint, Aissa Laidouni, Xavier Mercier, Kristoffer Zachariassen, Sigér Dávid, Amer Gojak, Giorgi Haraisvili, Anderson Esiti, Lisztes Krisztián, Varga Zétény
Csatárok: Adama Traoré, Tokmac Nguen, Ryan Mmaee, Carlos Auzqui, Marquinhos, Halmai Ádám 

Az FTC felkészülési meccsei:
Január 11., szerda, 15.00: FTC–FC Augsburg (német)
Január 15., vasárnap, 15.00: FTC–Piast Gliwice (lengyel)
Január 16., hétfő, 15.00: FTC–Viktoria Plzen (cseh)

Borítókép: Franck Boli kapura fejel (Fotó: Fradi.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.