Lékai Máté a kisfiának üzent a brazilok elleni győzelem után + fotó

Lékai Máté a brazilok legyőzése után értékelt a sajtótájékoztatón, majd egyszer csak bejelentette, hogy ezúton is boldog születésnapot kíván a gyermekének. Ez utóbbit később az Instagramra posztolt csapatfotó mellé is kiírta.

Szilágyi László (Göteborg)
2023. 01. 21. 7:24
LÉKAI Máté
Göteborg, 2023. január 20. Lékai Máté gólöröme a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs világbajnokság középdöntõjének 2. fordulójában játszott Magyarország - Brazília mérkõzésen a göteborgi Scandinavium Arénában 2023. január 20-án. A magyar válogatott 28-25-re legyõzte Brazíliát. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Brazíliát a svédországi világbajnokság középdöntőjében. Lékai Máténak különösen a meccs hajrájában ment jól a játék, a Ferencváros irányítója fontos gólokat szerzett. A meccs utáni sajtótájékoztatón a 34 éves játékos is elmondta a véleményét.

Mindkét csapat felkészült a másikból, ezért is volt olyan szoros, izgalmas a mérkőzés. Apró részletek döntöttek a mi javunkra, például Mikler Roland védését tudnám mondani 25-24-es állásnál. Megdolgoztunk a győzelemért – hangzott az értékelés. Majd Lékai hirtelen kiesett a szerepéből, átvedlett családapává, aki nem tudta nem megemlíteni, hogy milyen jeles nap volt a január 20-i. A játékos boldog születésnapot kívánt a mérkőzés napján a negyedik születésnapját ünneplő Noé fiának. Ezt utóbb a győztes csapat fotója mellé az Instagramra is kiírta.

Lékai gyermekének születése is egy világbajnokság idejére esett: a 2019-es dániai vb-n január 20-án reggel a játékos hazarepült, hogy ott lehessen Noé világra jövetelekor, majd repülőre ült, és este a Tunézia elleni győztes meccsen őt választották meg a mezőny legjobbjának.

Borítókép: Lékai Máténak minden oka megvolt a boldogságra (Forrás: MTI)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.