Ronaldo a bemutatásán nem győzte hangsúlyozni, mennyire különleges

Cristiano Ronaldót kedden bemutatták új csapatánál, az al-Nasszrnál. A portugál labdarúgó sajtótájékoztatón is részt vett, ahol elárulta, rengeteg ajánlat közül válogathatott, és büszke rá, hogy a szaúd-arábiai klub mellett tette le a voksát.

Magyar Nemzet
2023. 01. 03. 19:39
Cristiano Ronaldo
Portuguese forward Cristiano Ronaldo attends a press conference at the Mrsool Park Stadium in the Saudi capital Riyadh on January 3, 2023, ahead of the unveiling ceremony. (Photo by AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

kedden megérkezett új állomáshelyére, Szaúd-Arábiába, letudta az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokat, sajtótájékoztatón vett részt, majd a klubja, az al-Nasszr azon nyomban meg is mutatta a nagyközönségnek az új szerzeményét. A portugál sztárfutballistára rengetegen voltak kíváncsiak, megtelt a csapat 25 ezer férőhelyes stadionja.

– Senki nem tud róla, de számos lehetőségem volt Európából, Brazíliából, Ausztráliából, az Egyesült Államokból és Portugáliából, sok klub igyekezett szerződtetni engem. Azonban a szavam ennek a klubnak adtam – mondta a sajtótájékoztatón az ötszörös aranylabdás játékos. – Büszke vagyok rá, hogy meghoztam életemnek ezt a nagy döntését. Európában a munkám véget ért, megnyertem mindent és játszottam a kontinens legfontosabb csapataiban. Ez egy új kihívás.

Sajtóértesülések szerint a szaúdiak évi kétszázmillió eurós fizetéssel győzték meg Ronaldót, hogy az al-Nasszrt válassza. A 37 éves támadó sietett kiemelni, nem véletlenül ajánlottak neki ekkora összeget.

– Különleges játékos vagyok. Európában már minden rekordot megdöntöttem, most itt is szeretném ugyanezt megtenni. Különleges szerződést kaptam, mivel különleges játékos vagyok, ez így természetes – rágta CR a hallgatósága szájába, mit kell tudni róla.

Telefonok a kézben, megérkezett Cristiano Ronaldo:

Borítókép: Cristiano Ronaldo a sajtótájékoztatón (Fotó: AFP)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.