A Barcelona tizennyolc másodperc miatt bosszankodhat

Nemcsak a Paris Saint-Germain és Hakim Zijes járt rosszul az átigazolási időszak utolsó pillanataiban. A Barcelona sportigazgatója, Mateu Alemany szerint tizennyolc másodpercen múlt, hogy nem tudták regisztrálni mexikói kiszemeltjüket.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 02. 02. 11:48
Real Madrid CF v FC Barcelona - LaLiga Santander
Real Madrid CF v FC Barcelona-LaLiga Santander Fotó: JOSE BRETON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hakim Zijes megdöbbentő története után újabb, határidő miatt kútba esett átigazolási megállapodásra derült fény. Mateu Alemany, a Barcelona sportigazgatója maga ismerte el, hogy tizennyolc másodpercen múlt a mexikói Julián Araujo sorsa.

A huszonegy éves jobbhátvédet a Los Angeles Galaxytól vette volna meg a katalán sztárcsapat, ám egy rendszerhiba miatt nem tudták időben regisztrálni a játékos érkezését, csak tizennyolc másodperccel a határidő letelte után. A Barcelona ugyan a nemzetközi szövetséghez fordul, de Zijes esetéhez hasonlóan itt sem valószínű, hogy változik a helyzet.

A katalánok így egyetlen játékost sem igazoltak télen, távozott viszont Memphis Depay (Atlético) és Hector Bellerín (Sporting). A Barcelona hívei a spanyol bajnokság tabellájára nézve vigasztalódhatnak: a csapat szerda este 2-1-re legyőzte a Real Betist, és féltávnál ötven ponttal áll, nyolccal megelőzve az egy meccsel kevesebbet játszott címvédőt, a Real Madridot.

Borítókép: Xavi vakarhatja a fejét, nem a tervek szerint alakultak az utolsó másodpercek (Fotó: AFP/Jose Breton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.