A Liverpool legendája összeomlott a színfalak mögött

Nem lehetett könnyű a Liverpool drukkereinek feldolgozni a kedd esti eseményeket. A Vörösök 2-0-s vezetésről 5-2-re kikaptak hazai pályán a Real Madridtól. Jamie Carragher, a Liverpool korábbi kiváló védője ráadásul televíziós szakértőként nézte végig a meccset.

Magyar Nemzet
2023. 02. 22. 10:40
Vinícius Júnior
Liverpool, 2023. február 21. Vinicius Junior, a Real Madrid játékosa (k) ünnepli gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének Liverpool - Real Madrid elsõ mérkõzésén a liverpooli Anfield Stadionban 2023. február 21-én. MTI/EPA/Peter Powell Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A CBS stúdiójában hurráhangulatba került Jamie Carragher, miután a csatornában szakértőként közreműködő korábbi angol válogatott labdarúgó karrierjének egyetlen csapata, a Liverpool Dárwin Núnez szenzációs találatával és Mohamed Szalah potyagóljával 2-0-s előnybe került a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid ellen.

Carragher azonban a kilencven perc során a mennyből a pokolba jutott: a Real öt góllal felelt a korán bekapott kettőre. Alisson óriási bakijánál a Vörösök korábbi védője még morgott, hogy miért nem lehetett egyszerűbb megoldást választani, a második félidőben kapott gólokat már csak csendes lemondással vette tudomásul.

Carragher 2005-ben nyert Bajnokok Ligáját a Liverpoollal. Az angol csapatnak most legalább akkora csodára lenne szüksége a továbbjutáshoz, mint amilyet tizennyolc évvel ezelőtt, a Milan elleni döntőben végrehajtott, amikor 0-3-as első félidő után állt fel.

Borítókép: A liverpooli játékosok testbeszéde árulkodó (Fotó: MTI/EPA/Peter Powell)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.