Hűségesküt tett a Real Madrid mellett a világbajnok német középpályás

Az utóbbi hetekben, sőt minden átigazolási időszakban felreppen a hír, hogy Toni Kroos távozna a Real Madridtól. A világbajnok német középpályást már összeboronálták a Manchester Cityvel, állítólag Kroos korábbi edzője, Pep Guardiola mindenképpen szerette volna Angliába csábítani a labdarúgót. Kroos most pontot tett a találgatások végére: ha rajta múlik, a Realban szeretné befejezni a karrierjét.

Magyar Nemzet
2023. 02. 15. 13:17
Toni Kroos
Toni Kroos Forrás: Picture Alliance
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A válogatottól már visszavonult 33 éves középpályás, sorsa bőven szolgáltat témát a nemzetközi szaksajtóban. A 2014-ben világbajnoki címet szerzett labdarúgó a saját podcastjében egyértelművé tette a szándékait erről. – Itt fogom befejezni a karrieremet, csak még azt nem tudom, pontosan mikor – fogalmazott a játékos, akinek a szerződése a szezon végéig szól a Real Madridnál. 

Kroos a klubvilágbajnokság megnyerése után arról beszélt, hogy közeleg a pályafutása vége, most pedig hozzátette, hogy egyelőre ő maga sem tudja, mikor fejezi be a karrierjét. – Az igazság az, hogy végleges döntés ezzel kapcsolatban még nincs – mondta a német futballista. Kiemelte, hogy a klubja nem helyez rá nyomást. A 33 éves Kroos 2014 nyarán, a vb-győzelem után igazolt a Real Madridhoz.

Borítókép: Kroos a Realból vonulna vissza (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.