Ittasan vezetett és balesetet okozott a Ferencváros labdarúgója

Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap hajnalban a XI. kerületben a Kosztolányi Dezső téren. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy személyautó felhajtott a járdára, kidöntött egy közlekedési táblát és egy betonoszlopot. A Baleset.info.hu értesülései szerint az autót Carlos Auzqui, a Ferencváros labdarúgócsapatának harmincesztendős argentin légiósa vezette. Ezt később a klub is megerősítette, s közölte, hogy Auzqui súlyos pénzbüntetést fog kapni.

Magyar Nemzet
2023. 02. 19. 18:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Baleset.info.hu szerint a helyszínen végzett szondázás komoly mennyiségű alkohol jelenlétét mutatta ki a játékos szervezetében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy egy argentin állampolgár vezette a balesetet szenvedő járművet, az alkoholszonda pedig pozitív értéket mutatott. A rendőrség tájékoztatása szerint személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett.

Az argentin játékos az elmúlt héten azzal került a hírekbe, hogy a Kisvárda elleni idegenbeli bajnoki 76. percében alig negyedóra játék után lecserélte őt Sztanyiszlav a Fradi vezetőedzője. 

Auzqui tavaly február óta a zöld-fehérek játékosa, a mostani szezonban 11 meccsen lépett pályára, ezeken összesen 596 percet játszott, egy gól és egy gólpassz kötődik a nevéhez.

A Ferencváros a történteket megerősítette a Sportal.blikk.hu portálnak.

„Carlos Auzqui nehezen tudott napirendre térni a Kisvárdán történtek és a keretből való kikerülés miatt. A játékos a baleset után súlyos pénzbüntetést fog kapni a Ferencvároshoz méltatlan viselkedése miatt” – tudatta a klub.

Borítókép: Carlos Auzqui hatalmasat hibázott (Forrás: Fradi.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.