időjárás -3°C Natália 2023. december 9.
logo

Máris bemutatták a Paks új vezetőedzőjét

Magyar Nemzet
2023.02.14. 12:31 2023.02.14. 19:09
Máris bemutatták a Paks új vezetőedzőjét

Waltner Róbert leváltása után egy nappal már be is mutatta új vezetőedzőjét az NB I-ben szereplő Paks labdarúgócsapata. A korábbi sajtóhíreknek megfelelően 270 nap távollét után Bognár György tért vissza a tolnaiakhoz.

A naptári évben még nem nyert bajnoki mérkőzést a Paks, és a zöld-fehérek legutóbbi, debreceni vereségét követően a klub vezetése hétfőn úgy döntött, hogy meneszti Waltner Róbertet, aki alig több mint fél évet töltött el a tolnaiaknál. A Nemzeti Sport még aznap beszámolt róla, hogy Waltner utódja lehet. Ezt az információt kedden a Paks is megerősítette.

A klub honlapja felidézi, hogy a 61 éves edző – az MTK-nál tett kitérőt követően – 270 nap után tér vissza a Pakshoz, amelynél 2020 szeptembere és 2022 májusa között tevékenykedett. Pályaedzőként ifj. Bognár György, Kiss Tamás és Gévay Zsolt, kapusedzőként Csernyánszki Norbert segíti majd a régi-új mester munkáját.

– Jó érzésekkel jöttünk vissza, nagyon szeretünk Pakson dolgozni és a hétköznapok is mindig remekül teltek. A társaság, a csapat és a játékosok hozzáállása is mindig kitűnő volt meccseken is, edzéseken is, úgyhogy csak szép emlékeink vannak Paksról – nyilatkozta az M1 aktuális csatornának Bognár. Az edzőt nem érte váratlanul, hogy korábbi klubja vasárnap kapcsolatba lépett vele, és mint mondta, szinte azon nyomban igent mondott a megkeresésre.

A Paks tizenkilenc forduló elteltével huszonhárom pontjával az NB I tabellájának hetedik helyén tanyázik.

Borítókép: ismét Bognár György a Paks vezetőedzője (Fotó: Nemzeti Sport)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.