Nikolics szűk fél órát kapott, majdnem hős lett Cipruson

A labdarúgó Konferencialiga csütörtök esti játéknapján a legjobb tizenhat közé jutás volt a tét. A sorozat magyar szereplői közül csak Nikolics Nemanja lépett pályára, az AEK Larnaca korábbi magyar válogatott csatára csereként szállt be a Dnyipro elleni 1-0-ra megnyert mérkőzésen.

Magyar Nemzet
2023. 02. 17. 8:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó Konferencialiga magyar szereplői közül csütörtökön csak Nikolics Nemanja lépett pályára, az AEK Larnaca korábbi magyar válogatott csatára az ukrán Dnyipro elleni hatai mérkőzésen a 64. percben, csereként lépett pályára. Nikolics csapattársa, Gyurcsó Ádám sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a találkozót. Az AEK-honlap tudósítása szerint Nikolics a 73., majd a 87. percben is veszélyeztetett, de egyik kísérletéből sem lett gól, pedig ha 1-0-s előnynél valamelyik helyzetét gólra váltja, akkor kényelmesebb előnnyel várhatná a csapata a visszavágót.

Konferencialiga, eredmények: 
SS Lazio (olasz)–CFR Cluj (román) 1-0 (1-0), gól: Immobile (45+4.), kiállítva: Partic (15., Lazio).
AEK Larnaca (ciprusi)–Dnyipro (ukrán) 1-0 (0-0), gól: Garcia (85.)
Sheriff Tiraspol (moldovai)–Partizan Beograd (szerb) 0-1 (0-1), gól: Gomes (45.), kiállítva: Vujacic (50., Partizan Beograd).
Ludogorec (belga)–RSC Anderlecht (belga) 1-0 (1-0), gól: Igor Thiago (9.)
Braga (portugál)-–Fiorentina (olasz) 0-4 (0-1), gól: Jovic (45+1., 60.), Cabral (79., 90.), kiállítva: Tormena (55., Braga)
Qarabag (azeri)–Gent (belga) 1-0 (0-0), gól: Leandro Andrade (78.)
Trabzonspor (török)–Basel (svájci) 1-0 (0-0), gól: Larsen (65.)
Bodö/Glimt (norvég)–Lech Poznan (lengyel) 0-0.

Borítókép: Nikolics kétszer is helyzetbe került (Fotó: 24sports.com.cy)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.