Szendviccsel dobálta meg a szurkolókat a sokat látott edző + videó

Az Atalantát vezető Gian Piero Gasperini volt az olasz szurkolók heccelésének legújabb áldozata. Az AC Milan ellen 2-0-ra elveszített Serie A-mérkőzést követően az ellenfél drukkerei addig bosszantották az olasz trénert, míg ő vissza nem vágott nekik.

Magyar Nemzet
2023. 02. 28. 13:45
Gian Piero Gasperini
Atalanta's Italian coach Gian Piero Gasperini reacts during the Italian Serie A football match between AC Milan and Atalanta on February 26, 2023 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Forrnak az indulatok Olaszországban. A Serie A zajló idényében többször is előfordult, hogy egy-egy edző képtelen volt fékezni az indulatait, és összetűzésbe keveredett a csapata vagy az ellenfél szurkolóival. José Mourinho esetében rendszeresek a balhék, bár az AS Roma trénerének legtöbbször a játékvezetők szúrják a szemét. A Juventust vezető Massimiliano Allegri a közelmúltban a futballistáinak beszólogató torinói drukkerrel akart párbajozni, legutóbb pedig Gian Piero Gasperini nem tudta visszafogni magát, amikor az AC Milan elleni 2-0-s vereséget követően a piros-feketék drukkerei hergelték őt, és Atalanta sokat látott edzője az autójából egy szendvicset vágott hozzájuk. Íme:

Borítókép: Gian Piero Gasperini az AC Milan elleni bajnokin (Fotó: AFP/Marco Bertorello)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.