Cristiano Ronaldo receptjét követte, kis híján belehalt

A Palmeiras futballistája, Gabriel Menino elárulta: megpróbált Cristiano Ronaldo nyomdokaiba lépni, legalábbis étrend szintjén. Egyáltalán nem járt sikerrel.

Magyar Nemzet
Forrás: Origo2023. 03. 02. 8:05
Al Nassr vs Al Ettifaq - Saudi Pro League Cristiano Ronaldo
RIYADH, SAUDI ARABIA - JANUARY 22: Cristiano Ronaldo of Al Nassr is seen during the Saudi Pro League match between Al Nassr and Al Ettifaq at Mrsool Park in Riyadh, Saudi Arabia on January 22, 2023. Stringer / Anadolu Agency (Photo by STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Fotó: Anadolu Agency via AFP/Stringer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amire Cristiano Ronaldo képes, arra kevesen. Mindezt általában a futballpályán látottakra értjük, ám kiderült, hogy a portugál legenda étrendje sem olyan, amit könnyen le lehet másolni.

A Palmeiras jobbhátvédje, Gabriel Menino árulta el, hogy a tavalyi idényben megpróbálkozott a recepttel, amelytől azt remélte, hogy úgy néz majd ki, mint Ronaldo.

A diétában főszerepet játszanak a táplálékkiegészítők: ezeket naponta négyszer kell beszedni. Mellettük reggelire egy tojás, ebédre és vacsorára hal és saláta fogyasztható.

Meninónak a diéta elkezdése után egy nappal bevetése lett volna csapatában. Azonnal érezte, hogy gond van.

– Már a bemelegítésnél csak arra tudtam gondolni, hogy meg fogok halni. Öt perc után le kellett cserélni, mert nem bírtam futni.

Borítókép: útja nem mindenki számára követendő példa (Fotó: Anadolu Agency via AFP/Stringer)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.