A magyarok nem dobtak gólt, de az egyikük Kölnben érezheti magát + videó

A férfikézilabda Bajnokok Ligájában nyolc csapat, köztük a Telekom Veszprém pályázik a kölni Final Fourban való részvételre. A magyarok nem csak klubszinten érdekeltek a BL-ben, Fazekas Gergő csapata, a lengyel Plock hazai pályán döntetlent ért el a Magdeburg ellen, a Máthé Dominikkel felálló francia Paris SG idegenben verte négy góllal a német Kielt. Egyik magyar sem szerzett gólt a mérkőzésén.

Magyar Nemzet
2023. 05. 11. 9:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fazekas Gergő csapata, a lengyel Orlen Wisla Plock hazai pályán 22-22-es döntetlent játszott a német Magdeburggal a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A vendégek az 55. percben még négy góllal vezettek, ám a lengyelek a hajrában egyenlítettek, sőt az utolsó támadás során a győztes gólt is megszerezhették volna, de a nyáron Veszprémbe igazoló Szergej Koszorotov lövése pontatlan volt. A válogatott irányító Fazekas Gergő nem szerzett gólt.

Az utolsó lengyel támadás, Koszorotov kapufája:


A Máthé Dominikot foglalkoztató Paris Saint-Germain a THW Kiel otthonában tett nagy lépést a négyes döntőbe jutásért, mivel négygólos, 31-27-es győzelmet aratott. A magyar válogatott átlövője nem szerzett gólt. Sőt, egyszer nagyon kibabrált vele a németek dán kapusa, Niklas Landin.

A Veszprémből igazolt Petar Nenadics megszerezte első gólját a PSG színeiben:

 A mai program a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében: Telekom Veszprém–Barlinek Industria Kielce (lengyel) (tv: 18.45, Sport 1), GOG (dán)–Barcelona (spanyol) (tv:20.45, Sport 1).

Borítókép: ezúttal nem szerzett gólt (Fotó: PSG)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.