A kezdőrúgó kisfiú örömét elrontó kapust is érintheti a változás

Demjén Patrik válogatott kerettag kapus távozott a Magyar Kupa-címvédő Zalaegerszeg labdarúgócsapatától, és visszatért az OTP Bank Ligában újonc MTK-hoz. A Nemzeti Sport értesülései szerint a távozó Demjént a diósgyőri Senkó Zsomborral akarja pótolni a ZTE.

Magyar Nemzet
2023. 06. 12. 17:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 25 éves futballista 2009 és 2019 között volt a fővárosiak játékosa, de a felnőtt csapatban mindössze hét alkalommal lépett pályára. Az elmúlt négy szezont a ZTE FC-ben töltötte, amelynek színeiben 136 mérkőzésen játszott. Március közepén szövetségi kapitány meghívta az Észtország elleni barátságos mérkőzésre és a Bulgária elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő keretbe – de a válogatottban még nem mutatkozott be –, és jelenleg is a nemzeti együttessel készül az Eb-selejtezőkre. 

 

Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója elmondta, Demjénnek még egy év volt hátra a szerződéséből, vagyis az MTK átigazolási díjat fizetett érte. A kapus új szerződése három évre szól. A Nemzeti Sport információi szerint a Diósgyőr kapusa, az MTK elleni rangadón a kezdőrúgó kisfiú örömét elrontó Senkó Zsombor lehet Demjén utódja a ZTE-nél.

Borítókép: Demjén Patrik átigazolása indítja be a keringőt (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.